Харесва ви или не, работното място ще се промени. Тъй

...
Харесва ви или не, работното място ще се промени. Тъй
Коментари Харесай

Как да останете фокусирани, когато работите от вкъщи

Харесва ви или не, работното място ще се промени. Тъй като времената се трансформират и от ден на ден се опитваме да намерим баланс сред работата и персоналния живот, през идващите 5 до 9 години ще сме очевидци на смяна на обичайна офис среда. Вместо да работим в офиси, от ден на ден хора ще имат опцията на работят отдалечено, в множеството случаи от у дома. Тази смяна обаче е нож с две острието. Хубаво е, че ще можем да си стоим у дома. Няма да губим време в пътешестване, ще можем да обядваме домашно приготвена храна и така нататък Но въпреки това, продуктивността на чиновниците внезапно ще намалее. Как да останете фокусирани, когато работите от у дома? Следвайте тези 5 съвета:

1. Покажете признателност

Странно, работната среда ви слага в въодушевление да работите. Поради структурата и дизайна, множеството хора не би трябвало да се убеждават да стартират работата си, откакто са в офиса. Когато работите от у дома, може да е малко по-трудно да се настроите за работа, изключително в случай че предпочитате да вършиме нещо друго. Уверете се, че не сте в режим " Иска ми се да не би трябвало да работя ". Започнете деня, като покажете признателност като цяло за събуждането, за вашето здраве и за способността ви да изкарвате пари. Тренирайте, в случай че можете, добре е да имате изобилна закуска, да охладите съзнанието си, да медитирате или да се молите.

2. Придържайте се към график

Тъй като не сте лимитирани от обичайните часове за работа или обичайния офис, би трябвало да внимавате да не губите времето си. Времето лети, тъй че, в случай че не го разпределите вярно, ще го пропилеете. Много е значимо да си създадете график и да се придържате към него. Независимо дали ще работите 8 часа компактно или ще ги разпределите денем, би трябвало да имате график. Съобразете работния си график с персоналния и всичко ще върви безпрепятствено. Например, в случай че сте най-продуктивни заран, работете повече заран и по-малко вечер.

3. Премахнете нещата, които ви разсейват


Ние сме съвременно общество, което употребява обществени мрежи непрестанно и е мъчно да не се разсейваме от атрактивните заглавия и непрестанните звуци, които телефонът ни издава. Ето за какво е най-добре да изключвате персоналния си телефон, когато работите. Изключете всички вести, които получавате на телефона и компютъра и проверявайте мейла си през несъмнено време. Премахването на нещата, които ви разсейват, ще ви помогне да бъдете по-продуктивни.

4. Подбирайте музиката умно

Настроението ви може да бъде повлияно от доста неща: малкия екран, времето и това, което сте яли за закуска, са единствено някои образци. Музиката също оказва огромно въздействие върху това по какъв начин се чувствате. Ако решите да слушате музика, до момента в който работите, уверете се, че избирате песни, които са вдъхновяващи и ви държат положителни.

5. Поставете граници на фамилията и приятелите си

Не планирайте работното време за обществени или фамилни отговорности. Поставете граници на фамилията и приятелите, с цел да не се окажат спънка за работния развой. Оставянето на фамилията и приятелите ви да знаят работния ви график е неотложно, с цел да се избегне всевъзможен спор или прелъщение.
Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР