Харесва ли или не, през годините Като две капки вода

...
Харесва ли или не, през годините Като две капки вода
Коментари Харесай

Изненадите в новия сезон на Като две капки вода

Харесва ли или не, през годините " Като две капки вода " се трансформира в едно от най-гледаните и харесвани излъчвания у нас. Шоуто ще продължи да провокира известни персони да влизат в неподозирани облици на български и световноизвестни реализатори. Тази година обаче за пръв път NOVA ще изненада феновете си с цели два сезона.
 Survivor 7, Известни и кои ще са новите звездни участници в предаването в новия сезон през 2023 година
Кои ще са звездите в идния Survivor 7

Какво знаем към този момент за седми сезон

" Като две капки вода " ще започва с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари. Специалното издание " Като две капки вода за всяко дете " се прави съвместно с UNICEF България и има за цел да поддържа три дела, свързани с децата в страната.

Веднага след него стартира и обичайният сезон на предаването. В него ще се включат още осем звезди и един дует, които ще се борят за купата на най-хубавия подражател в България. 

И до момента в който към момента не е ясно кои са известните персони, които ще вземат участие в обичайния сезон на " Като две капки вода ", то са ясни всички детайлности за специфичното издание. 

Водещите на мини сезона ще бъдат трима - Димитър Рачков, Герасим Георгиев - Геро и Ани Салич. В благотворителния сезон присъединяване ще вземат осем известни персони, които ще бъдат в дуети с осем надарени деца. Участниците във всеки дует ще влязат в облика на друга звезда. 

Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, дружно с дребните си сътрудници.

Що се отнася до журито, то ще бъде съставено от продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов, ръководителят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР