Хареса ми речта на Доналд Туск. На първо място, защото

...
Хареса ми речта на Доналд Туск. На първо място, защото
Коментари Харесай

Томислав Дончев проговори за протестите на полицаите, Пирин и корупцията

" Хареса ми речта на Доналд Туск. На първо място, тъй като беше на български. Тези, които споделят, че като поляк на него не му е мъчно да приказва на различен славянски език, дано се опитат да произнесат слово на полски ", сподели в " Събуди се " по Би Ти Ви вицепремиерът Томислав Дончев. 
Полицаите не са рекетирали Борисов, с цел да получат пари. " Всички желаеме служителя на реда да е добре обезщетен, стимулиран. Министерство на вътрешните работи има потребност от пари.Да има повече жива мощ и проверяващи служители на реда, по-малка администрация.Ние ни обичаме промените, когато се случват. Обичаме да приказваме за тях, само че не обичаме да ги вършим ", разясни Дончев.

Томислав Дончев обичал планините и изключително Пирин. " Не бих подкрепил едно решение, което да я заплаши. Милея не по-малко за планината и за гората. Имаме събудени всички страхове. Надявам се, че не се крие зад втория въжен превоз ", сподели Томислав Дончев.

" От вота на съмнение не знам какво печелим и какво губим. В България има корупция. Но не сме корумпирана страна.Защото това значи, че са изгубени имунните сили да се борим с това събитие ", безапелационен бе Томислав Дончев. Според него битката с курпцията не може да се реши единствено с един орган. Но той първата огромна стъпка за заличаване на това събитие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР