Харалан Александров и Валерия Велева коментираха политическите провокации и изпускането

...
Харалан Александров и Валерия Велева коментираха политическите провокации и изпускането
Коментари Харесай

Валерия Велева: Политическата класа произведе Волен Сидеров такъв, какъвто е в момента

Харалан Александров и Валерия Велева разясниха политическите провокации и изпускането на нерви в предаването по Българска национална телевизия “Референдум”.

Езикът на омразата доста необятно е навлязъл в нашето общество и той се вихри и от парламентарната трибуната. Това държание на Волен Сидеров не е изненада за никого, съобщи Велева в утринния блок на Нова тв.

По думите й политиците в този момент внезапно взеха решение да се разграничат, по-късно присъединяване в “Референдум”. Тя напомни и други истории с Волен Сидеров - тази в самолета, и в НАТФИЗ.

Политическата класа създаде Волен Сидеров подобен, какъвто е сега. Коя политическа мощ не опря до неговия пръст, разяснява Валерия Велева.

По думите й водещата Добрина Чешмеджиева се е държала извънредно професионално и малко хора биха издържали в такава неуместна обстановка.

По думите на Харалан Александров, всякога когато има електорална рецесия, Волен Сидеров прави нещо такова. Това е човек, който през всичките тези години държи един избран електорат - на ядосаните и гневни хора.

По думите на Александров, Сидеров има артистични заложби. Тази окупация на общественото пространство дава отговор на осъзнатите стремежи на тази категория хора, която той съставлява. Те чакат тъкмо това. За следващ път той е в обществото внимание и по този метод ще качи резултата си на това присъединяване в изборите, счита Харалан Александров. Поставя се доста ясно въпросът за границите на допустимото държание, сподели той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР