Характеристиките и боеспособността на руския изтребител от пето поколение Су-57

...
Характеристиките и боеспособността на руския изтребител от пето поколение Су-57
Коментари Харесай

САЩ ще завиждат: В Китай говорят за предимствата на руския Су-57

Характеристиките и боеспособността на съветския изтребител от пето потомство Су-57 могат да провокират злоба у Съединени американски щати, написа китайското издание Sina.

Авторът на публикацията отбелязва, че Су-57 е в положение да лети със свръхзвукова скорост, без да употребява форсажната камера. Освен това съветският изтребител се отличава с висока маневреност, екипиран е с високоефективни оръжейни системи и може да води стълкновение в режим на свръхзвуков полет. Тъй че съгласно журналиста той можел умерено да бъде наименуван " съветския колос ".

" Съединени американски щати могат да завиждат на неговите характерности и боеспособност ", акцентира създателят на публикацията.

В същото време той добави, че американците няма да могат равнодушно да следят по какъв начин армията на друга страна ги догонва.

Су-57 е най-новият съветски многофункционален изтребител. Самолетът е предопределен за заличаване на всички типове въздушни цели в отдалечен и непосредствен пердах, да поразява наземни и надводни цели с превъзмогване на системите за противовъздушна защита, както и да унищожава системите за ръководство на вражеските самолети. Партида от 12 машини съветските въздушно-космически сили (както сами се наричат) би трябвало да получат през тази година. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР