Характерът на новото BMW Серия 3 Седан се определя от

...
Характерът на новото BMW Серия 3 Седан се определя от
Коментари Харесай

Новото BMW 330e Седан: по-спортно и по-ефективно отвсякога

Характерът на новото BMW Серия 3 Седан се дефинира от ненадминатата динамичност на ръководството и образцовата успеваемост. При новото BMW 330e Седан технологията BMW eDrive от най-ново потомство в композиция с четирицилиндров бензинов мотор обезпечава доста осезаемо покачване на спортния дух и още по-интензивно преживяване при електрическо шофиране.

Серийната функционалност XtraBoost, интегрирана за пръв път при модел на BMW, краткотрайно покачва систематичната мощ на Plug-in хибридното задвижване от 185 кВт/ 252 кс с в допълнение до 30 кВт/ 41 кс. Освен спонтанността на реакциите на новото BMW 330e Седан спрямо предходния модел, електрическият пробег е повишен с 50%. Вече могат да бъдат изминати до 60 км при нулеви местни излъчвания. Стойностите на разхода на гориво и излъчванията са намалени с над 10% спрямо предходния модел до 1.7 л/ 100 км и до 39 г/100 км.


При новото BMW 330e Седан интелигентно ръководеното взаимоотношение сред електромотора и мотора с вътрешно горене доближава до ново равнище. Plug-in хибридната система се състои от двулитров четирицилиндров бензинов мотор с технология BMW TwinPower Turbo с мощ 135 кВт/ 184 кс и електромотор с непрекъсната мощ 50 кВт/ 68 кс и оптималната мощ от 83 кВт/ 113 кс. Заедно двата съставния елемент на задвижването развиват систематична мощ от 185 кВт/ 252 кс и оптимален систематичен въртящ миг от 420 Нм. Новото BMW 330e Седан форсира от 0 до 100 км/ч за 6.0 сек., оптималната му скорост е 230 км/ч. В режим на шофиране HYBRID новото BMW 330e Седан може да се движи чисто електрически със скорост до 110 км/ч – с 30 км/ч по-бързо спрямо предходния модел. В режим ELECTRIC е допустимо придвижване с нулеви местни излъчвания даже до 140 км/ч – против 120 км/ч до момента.

Новост при модела е серийната функционалност XtraBoost, която обезпечава оптималната динамичност на автомобила. Тя може бързо да бъде задействана посредством включване на режима SPORT от Контрола на шофирането. За подкрепяне на мотора с вътрешно горене при динамични обстановки на пътя в режим XtraBoost електромоторът краткотрайно дава до 30 кВт/ 41 кс към непрекъснатата мощ. По този метод лидерът разполага с типичните за BMW Серия 3 характерности на задвижването. Затова за пръв път при хибриден модел на BMW се оферират оптимално спортна и в това време прецизна характерност на педала на газта, както и характерна стратегия на превключване на осемстепенната трансмисия Steptronic в това число низходящи превключвания при прекъсване. Специфичното за хибрида в допълнение съоръжение на новото BMW 330e Седан включва и акустична отбрана на пешеходците.

За Plug-in хибридния модел без ограничаване се предлага цялостната гама в допълнение съоръжение, налично за BMW Серия 3. Налична е и цялостната гама от новаторски асистиращи системи за усъвършенстване на комфорта и сигурността – от Асистента на шофиране Professional с Асистент за завиване и водене в лентата до Асистента за паркиране в това число Асистент за придвижване на заден ход. Серийното съоръжение на новото BMW 330e Седан включва и авансово затопляне респективно климатизиране на интериора. При него силата на високоволтовата батерия се употребява и за функционалността Стационарно отопление. При ниски външни температури интериорът може да бъде затоплен по удобен метод още преди тръгване даже и при ниско равнище на заряд на батерията.

При въвеждането на пазара на новото BMW 330e Седан през лятото на 2019 година ще бъдат показани нови цифрови услуги, с които зареждането на високоволтовата батерия по време на пътешестване ще стане още по-атрактивно и удобно. При избора на социална станция за зареждане лидерът ще получи от навигационната система рекомендации за ситуирани наоколо хотели, заведения за хранене, кафенета, както и забележителности и културни институции. Освен това е допустимо разкриване на налични станции за зареждане посредством Infotainment системата на автомобила. Тази информация се оповестява на лидера, също както и прогноза за заетостта на публичните станции за зареждане сега на идване. Също по този начин е допустимо определените станции за зареждане да бъдат резервирани за стеснен интервал от време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР