Характерът на човек се формира независимо от неговата възраст, раса

...
Характерът на човек се формира независимо от неговата възраст, раса
Коментари Харесай

Как кръвната група се отразява на характера ни

Характерът на човек се образува без значение от неговата възраст, раса или пол

Полага се от момента на зачеването и значително зависи от родителите и техните настройки. Японски откриватели изложиха теорията, че нашият темперамент, пристрастености и привързаности значително зависят и от кръвната ни група, осведоми

Какви функционалности имат притежателите на разнообразни групи

група 0

Това са енергични и общителни хора, които нормално имат положително здраве и мощен темперамент по природа. Те демонстрират резистентност към неврози, податливост към бързо възобновяване на силата. Те са много прочувствени, ефикасни, стремят се към триумф и избират да бъдат водачи. Недостатъците им включват ревнивост, известна суетност и нараснала амбициозност, само че все пак от тях стават страхотни другари.

група А

Тези хора демонстрират усърдие и ангажираност, съзнателно извършват предоставената им работа, могат да работят дейно даже в стресови обстановки. Чудесни другари са и са хора с разнородни ползи. Те избират реда, спокойствието и хармонията на първо място. Притежават сензитивност, самообладание и доброжелателност. Недостатъците са несъразмерният перфекционизъм, от време на време те са прекомерно упорити и не могат да се провиснал.

група B

Представителите на тази кръвна група имат тактичност, сензитивност, успокоение, само че имат високи условия както към себе си, по този начин и към другите. По принцип това са по-скоро егоистични хора, които се стремят да живеят единствено по личните си правила и избират близките да извършват желанията си. Те имат положително въображение, задоволително гъвкави са и елементарно се приспособяват във всяко общество. Мощни индивидуалисти с изключителни креативен качества, те могат да реализират доста, само че склонността към самостоятелност може да се трансформира в тяхна уязвимост.

група AB

Тяхната бурна емоционалност и сензитивност постоянно надвиват над здравия разсъдък. Те се назовават мислители. Наслаждават се на любовта и уважението на другари и близки. Никога не им е скучно, имат доброжелателност, такт и правдивост. Недостатъците им се състоят в това, че от време на време са прекомерно остри, мъчно им е да вземат решение.

И още

Представителите на групата 0 е потребно да се занимават с физическа интензивност, добре усвояват говеждо и пилешко месо, а неприятно тестените артикули. Хората с кръвна група А мъчно понасят всевъзможни алкохолни питиета, тялото им по-добре усвоява вегетарианска храна. Специалистите предлагат за тези с група B да употребяват агнешко и заешко месо. За хората от четвъртата група основата на храненето би трябвало да бъде млечните артикули, агнешкото, зеленчуците и плодовете.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР