Характерът и постъпките на човек зависят от много неща: семейство,

...
Характерът и постъпките на човек зависят от много неща: семейство,
Коментари Харесай

Кои са най-опасните зодиакални знаци

Характерът и постъпките на човек зависят от доста неща: семейство, среда, обучение и, несъмнено, зодиакалния знак.

Федералното бюро за следствие разгласява зодиакалните знаци на фамозни серийни убийци и психопати и съгласно тези данни, направи лист с най-опасните зодии, които са склонни към закононарушения.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците могат да бъдат най-луди от всички. Те са велики манипулатори и обичат да управляват останалите. Някои от най-големите водачи и причинители на многочислени закононарушения, са родени под този знак. Тед Бънди, Пабло Ескобар, Сталин, Аугусто Пиночет са единствено част от серийните убийци, които са под знака Стрелец.

ДЕВА

Девите могат да бъдат подли и потайни. Голяма част от записаните закононарушения са от Деви, само че нормално не стигат до убийства, а до по-леки престъпни прояви.

РИБИ

Рибите са любящи и грижовни, само че обичат и да имат надзор. Склонни са към неустойчивост и неустановеност, които ги вършат рискови. Рибите са предани и елементарно се пристрастяват към неща и хора. Много серийни убийци са родени под този знак.

СКОРПИОН

Според статистиката, максимален брой серийни убийци са родени под този знак. Внимавайте със Скорпионите, тъй като са доста непредсказуеми.

РАК

Най-опасният знак от зодията е Рак. Раците би трябвало да управляват всичко и са доста манипулативни. Проявяват пасивна експанзия, заради което мъчно може да ги разберете. Раците са склонни към изключителна ревнивост, която ги води към убийства, както и към доста други закононарушения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР