Характер, можене, мъжество! Липсваха ни в националния отбор в последните

...
Характер, можене, мъжество! Липсваха ни в националния отбор в последните
Коментари Харесай

С таланта се раждаш, характера - изграждаш! Благодарим ви!

Характер, можене, геройство! Липсваха ни в националния тим в последните няколко години. Изглежда обаче, че с третата поредна победа в Лигата на нациите още веднъж сме на правилния, верен и може би единствен вероятен път.

Не към възраждането на тези велики, само че към този момент остарели и все по-далечни времена. А на построяването, основаването на нещо ново. Също толкоз грандиозно? Едва ли. Прекалено рано е да се каже.

 Снимка 383588
Източник:

Но сигурно България при Петър Хубчев има лице. Има жанр. Има личен темперамент. Футболистите могат да играят, само че могат и да си мълчат, когато е належащо. Представете си защо значи самият Хубчев да си признае, че е повишил звук на почивката на мача с Кипър, извоюван с 2:1. Но " изгубен " до паузата с 0:1. На личен терен.

 Снимка 383557
Източник:

Хубчев беше гневен! Личеше си на влизане в съблекалнята. Позволи си да крещи до страничната линия. Напрежението очевидно въпреки всичко си споделя думата. Дори за Стоманения. Който в никакъв случай не демонстрира страст. Вътрешно може и да кипи от гняв, само че външно постоянно беше еднакъв. До тази отмора. След нея футболистите бяха стимулирани. По един или различен метод, само че е реалност, че се появиха на терена с радикално друг заряд и държание.

 Петър Хубчев: Треньорите от време на време покачват звук на почивката, само че значима е успеха...
Хубчев: Треньорите от време на време покачват звук на почивката, само че значима е успеха...

" Жалко, в случай че сме изглеждали уплашени първоначално "

Казаното свърши работа. Фамозен гол, в жанр Кристиано Роналдо от Десподов, последван от бомба на Неделев по диагонала, която бе на път да унищожи напълно гласните струни, съпроводили цяло едно потомство по най-великия му и прочут път в Съединени американски щати през незабравимата 1994 година.

 Снимка 383587
Източник:

Стадионът не беше цялостен с хора. Но беше изпълнен с страст. Феновете започнаха с поддръжката си към футболистите от първия съдийски сигнал, ускориха я в допълнение при полученото попадение, а по-късно изригнаха при двата превъзходни български гола.

Попадения, като че ли публично отбелязали новото начало . Новия ред. Този, който най-накрая може да изведе футбола ни до нови небеса. В действителност, доста друга от сантименталната през това незабравимо, каращо ни и до през днешния ден да настръхваме лято. В безскрупулна реалност на мултимилионни покупко-продажби, баснословни заплати и по-осезаема от всеки път линия на разделяне. Между огромните и дребните тимове. Между огромните и дребните страни. Между действителните и имагинерните желания.

 Снимка 383590
Източник:

Момчета, благодарим ви за мъжеството и характера! Но забравете сметките. И дръжте носовете да не се отклонят отвесно. Защото знаете какво настъпва след единствено една загуба. Знаете на какво са способни " злите езици " в сложните моменти. Когато човек най-вече има потребност от поддръжка . Не изпадайте в такава обстановка.

Бъдете себе си. И слушайте Стоманения . Нека вика. Нека крещи. Неговата страст е доказателство за любовта и отдадеността му към работата, към националния тим. И устрема му да потвърди, че към момента го можем. Че към момента го можете.

Че не сме не запомнили на какъв брой огромни подвизи е способна дребна България.

 Снимка 383586
Източник:

 България победи Кипър с 2:1 на
Мощна България сподели класа и стигна до желан поврат против Кипър на националния стадион!

Брилянтни голове на Десподов и Неделев подвигнаха почитателите на крайници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР