Хапването по Коледа обикновено води до натрупването на излишни килограми.

...
Хапването по Коледа обикновено води до натрупването на излишни килограми.
Коментари Харесай

Как да свалим натрупаните килограми по празниците

Хапването по Коледа нормално води до натрупването на непотребни килограми. Чудодейните диети няма да имат резултат, в случай че това, което желаете, е да отслабнете по здравословен метод и да запазите фигурата. Важното е да измененията някои от навиците и краткотрайно да премахнете избрани храни от менюто си.

Ето няколко съвета за реализиране на по-голяма успеваемост при намаляване и дълготрайни резултати:

Не се вманиачавайте в отслабването

Не се вманиачавайте в това да отслабнете за една седмица, защото значимото е да придобиете положителните привички. Отслабването ще пристигна естествено. При неочакваната загуба на тегло тялото ни може да не получава задоволително хранителни субстанции. Ако не му осигурим всичко належащо, е допустимо да почувстваме отмалялост или нервност, написа Вести.бг.

Трябва да мислите в интервал сред 1 и 3 месеца, с цел да наблюдавате приемливи резултати. Голямото преимущество е, че вие ​​също ще почувствате повече сила и жизнеспособност.

Поставете си цел

Поставете си цел и избягвайте да гледате кантара всеки ден. Има доста фактори, които въздействат на тежестта и които могат да ни накарат да го увеличим, като задържане на течности или увеличение на мускулната маса. Поради тази причина не би трябвало да се вманиачаваме в цифрите. Важно е да си сложим дълготрайна цел, с която имаме вяра, че ще се усещаме добре.

Направете три листата с храни

Преди да започнете, прекарайте известно време в подготовката на три листата с храни:

Зелен лист: Здравословни храни, които можем да ядем всеки ден. Зеленчуци, плодове, бобови растения, пълнозърнести храни, млечни артикули, ядки, семена, яйца, риба, месо.

Жълт лист: Храни, които можем да ядем няколко пъти седмично. Червено месо, пълнозърнесто брашно.

Червен лист: Храни, които не би трябвало да ядем. Пържени храни, сладкиши, сладолед, безалкохолни питиета, рафинирано брашно, сосове, сметана.

Един от методите да не ядете храна от аления лист е просто да не я купувате.

Подходящо количество фибри

Когато задачата е да отслабнете, без да гладувате, от решаващо значение е да увеличите приема на фибри. Това вещество е в положение да усили чувството за задоволеност и понижава риска от похапване на нездравословни храни сред храненията. Можете също по този начин да изберете да изпиете чаша вода преди хранене със същата цел. Това доста ще понижи безпокойството.

Дъвчете всяка хапка

Толкова е просто. Дъвченето на всяка хапка ни разрешава да се любуваме повече на храната, улеснява храносмилането и усвояването на всяка храна и усилва възприятието за задоволеност. Това е най-лесният съвет за използване на процедура, макар че е един от най-трудните за осъществяване.

Пийте вода

Пиенето на вода през целия ден ще ни поддържа хидратирани, с цел да може тялото да действа вярно. Освен това усъвършенства храносмилането, оказва помощ за елиминирането на токсините и течностите от тялото и ни оказва помощ да се усещаме задоволени.

Физическа интензивност

Нито един хранителен режим няма да ви помогне, в случай че към него не прибавите физическа активност. Не е належащо да прекарвате часове във фитнеса, вдигайки тежести. Изберете най-приятният метод за интензивност за вас и изгорете няколко спомагателни калории.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР