Хаосът, който цареше на бул. Александър Стамболийски при кръстовището с

...
Хаосът, който цареше на бул. Александър Стамболийски при кръстовището с
Коментари Харесай

Край на “руската рулетка“ при левия завой на Коматевско

Хаосът, който цареше на бул. " Александър Стамболийски " при кръстовището с Коматевско шосе, завърши. Вече водачите няма да играят на съветска рулетка при левия завой, тъй като от общината трансформираха настройките на светофара.

Ново контролиране на светофарите има на инфарктното кръстовище на булевардите " Коматевско шосе " и " Ал. Стамболийски ". Досега бавното прекосяване и дългото висене на алено за ляв завой към " Южен " изнервяше водачите. Тарикатите пък постоянно завиваха и от междинна лента единствено и единствено да съумеят да минат. Сега уредбата стопира насрещно движещите се потоци по Коматевско и ги пропуща поредно. Освен това е добавена и секция за десен завой в посока Централна гара.

„ Сега колите се изтеглят много по-бързо. Преди им отнемаше най-малко 2-3 светофара очакване “, сподели Таня Парулева, която всеки ден минава през сектора, с цел да стигне до работното си място.

„ Вече два-три пъти минах от тук и ми се коства, че трафикът по този начин е по-добре “, добави Димитър Дамянов. Той се пошегува, че по този начин нямало да има работа за пътната помощ, тъй като злополуките щели да намалеят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР