Хаосът и безхаберието в БДЖ не само че не спират,

...
Хаосът и безхаберието в БДЖ не само че не спират,
Коментари Харесай

БДЖ пак ни се подиграва: Пусна влак с 1 вагон за група от 107 деца

Хаосът и безхаберието в БДЖ освен че не стопират, само че и доближават нови висоти.

Днес жп превозвачът, който всяка година източва по 220 милиона лв. от парите на българските данъкоплатци, пусна трен с един вагон  от Червен бряг за Плевен, макар че още преди 20 дни за него са закупени билети за група от 107 деца от втори, трети и четвърти клас. А същата комбинация се употребява и от доста хора, които работят в по-голямото обитаемо място.

Ето и описа за случилото се от фейсбук групата с все по-подигравателното име " БДЖ за хората - тъй като го заслужавате ":

Днес на гара Червен бряг група възпитаници от 107 индивида трябваше да пътуват за Плевен с ПВ 20133, който потегля от гара Червен бряг в 7.56. Билетите са закупени на 10.05.2019, а влакът пристигна с композиран 1 вагон. След като децата едвам се побраха ни обясниха, че би трябвало да ги свалим, което надлежно отказахме. Началник-влакът не знаеше, че има група, макар че билетите са закупени преди 20 дни. Стигна се до там, че се наложи да се смени преносимият състав на ПВ 20142 с този на ПВ 20170 (ГО-София), с цел да могат да се поберат всички пасажери. Да не приказваме, че с изключение на децата имаше и други пасажери, които работят в Плевен и надлежно още веднъж закъсняха за работа. Кой е отговорен и къде се къса връзката? Факт е, че това е следващата издънка на БДЖ!

 От приложената касова записка се вижда, че за групата възпитаници е платена цена от 192,60 лв.. Но дали плащаш, или се возиш даром в БДЖ няма никакво значение. Качеството на услугата постоянно е едно и също - неуместно неприятно.

И това в случай, че клиентите на компанията понижават с всеки минал ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР