Хънтър Байдън, синът на бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън,

...
Хънтър Байдън, синът на бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън,
Коментари Харесай

Синът на Байдън: Няма да работя за чужди компании, ако стане президент

Хънтър Байдън, синът на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън, през днешния ден разгласява изказване посредством юриста си, в което разказва какво е работел в Украйна и Китай след рецензиите към него и татко му от президента Доналд Тръмп, предадоха ТАСС и Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Тръмп съобщи без доказателства, че Хънтър Байдън е бил забъркан в корупционни практики в тези две страни, само че не е понесъл отговорност с помощта на татко си, който в този момент е измежду любимците за номинацията на Демократическата партия за кандидат-президент на изборите следващата година.

В изказването се оповестява, че на 31 октомври Хънтър Байдън ще напусне управителния съвет на частен капиталов фонд, който се поддържа от няколко китайски държавни компании. През април т.г. Хънтър Байдън напусна управителния съвет на украинската частна газова компания Бурисма холдингс след приключване на петгодишния му мандат.

" Хънтър се е захванал с тези бизнес действия като частно лице. Той е решил, че не е подходящо да ги разисква с татко си и не го е правил. Хънтър постоянно е осъзнавал, че татко му ще бъде напълно и недвусмислено управителен от откритата политика на Съединени американски щати, без значение по какъв начин би се отразило това на професионалните ползи на Хънтър ", съобщи юристът на Хънтър Байдън Джордж Мезайърс.

Хънтър Байдън е заречен да не работи за никакви задгранични компании, в случай че татко му Джо Байдън завоюва президентските избори следващата година, добави юристът му. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР