Хънтър Байдън, синът на бившия вицепрезидент Джо Байдън, който е

...
Хънтър Байдън, синът на бившия вицепрезидент Джо Байдън, който е
Коментари Харесай

Хънтър Байдън отрече да е свързан с престъпление, но съжалява, че е попаднал в украинското блато

Хънтър Байдън, синът на някогашния вицепрезидент Джо Байдън, който е в центъра на следствието за импийчмънт против президента Доналд Тръмп, призна, че е взел " неприятно решение " да заеме платена позиция в украинска газова компания , само че отхвърля да е направил закононарушение , написа " Гардиън ".

Хънтър Байдън наруши мълчанието и за първи път приказва за бизнес връзките си в Украйна и Китай , които са в сърцевината на следствието дали Доналд Тръмп се е опитал да завоюва помощта на Украйна за преизбирането му за държавен глава. Хънтър Байдън разяснява пред ABC News, че е разрешил да бъде вкаран в " тресавище " . Но той неведнъж отхвърли в миналото да е обсъждал работата си в чужбина с татко си , който е измежду главните претенденти на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати.
 Разкритие: Джон Болтън алармирал за натиска на Тръмп върху Украйна
Разкритие: Джон Болтън алармирал за натиска на Тръмп върху Украйна

Болтън може и по тази причина да е бил уволнен

" Като си спомня, мисля, че взех неприятно решение. Знам, че не съм направил нищо неправилно, само че беше неприятно решение в средата на нещо, което е тресавище по доста способи ", разяснява 49-годишният.

Хънтър Байдън заобикаля публичността, откогато Тръмп и Руди Джулиани, някогашният кмет на Ню Йорк, който постоянно е определян за персонален юрист на президента, започнаха да популяризират тайна доктрина, че Хънтър и Джо Байдън са свързани с корупция в Украйна.
 Уволнената посланичка на Съединени американски щати в Украйна видя съгласувана акция против себе си
Уволнената посланичка на Съединени американски щати в Украйна видя съгласувана акция против себе си

Сюжетът е част от процедурата по импийчмънт против Тръмп

На 25 юли Тръмп употребява телефонен диалог с украинския президент Владимир Зеленски в опит да накара Киев да стартира публично следствие на работата на Хънтър Байдън в борда на шефовете на украинската газова компания " Бурисма ".

Според тайната доктрина през 2016 година Джо Байдън, тогава е вицепрезидент на Съединени американски щати, е принудил Киев да уволни топ прокурора на Украйна, с цел да попречи на следствие на " Бурисма " и ролята на Хънтър Байдън в организацията. Но няколко топ представители на Украйна обявиха ясно, че няма доказателства младият Байдън да е забъркан в незаконна активност.
 Най-малко четирима разузнавачи изразили паниката си от метода на Тръмп към Украйна
Най-малко четирима разузнавачи изразили паниката си от метода на Тръмп към Украйна

Служителите на разузнаването са предизвестили посредством формалните канали на Белия дом даже преди телефонния диалог

Хънтър Байдън даде изявление няколко часа преди четвъртият спор на демократите, който ще се организира в Охайо. Общо 12 претенденти от Демократическата партия за президент на Съединени американски щати ще вземат участие в дебата.

49-годишният също употребява изявлението, с цел да отхвърли безпочвените обвинявания на Тръмп, че е направил 1,5 милиона $ от работата си в китайска компания. Той означи, че не е направил " нито един цент " от връзките с компанията.
 Конгресът задължи Белия дом да даде документите за забавената помощ на Украйна
Конгресът задължи Белия дом да даде документите за забавената помощ на Украйна

За да се открият аргументите за забавянето…

През септември американски медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и американска помощ за Киев, в случай че даде компромат против Байдън. Конкретно става въпрос за следствие на връзките на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън, с украинската енергийна компания " Бурисма ".

Конгресът разгласява жалбата против Тръмп.
 Хънтър Байдън напусна управата на китайска компания
Хънтър Байдън напусна управата на китайска компания

Изобщо няма да работи за непознати компании, в случай че татко му стане президент…

Сигналът е в главната на процедурата по импийчмънт, оповестена от водача на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси след публикуването на информация, че Тръмп се е опитал да притисне украинския президент Владимир Зеленски да проверява семейство Байдън. Впоследствие беше оповестена стенограмата от телефонен диалог сред президента на Съединени американски щати и украинския му сътрудник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР