Хънтър Байдън - син на американския президент Джо Байдън, се

...
Хънтър Байдън - син на американския президент Джо Байдън, се
Коментари Харесай

Хънтър Байдън се е признал за виновен по две от обвиненията срещу него

Хънтър Байдън - наследник на американския президент Джо Байдън, се признава за отговорен и е постигнал съглашение с Министерството на правораздаването по обвиняването в неплащане на федерален налог и нелегално владение на оръжие.

53-годишният Хънтър Байдън се признава за отговорен в данъчни нарушавания и се чака да реализира съглашение по обвиняването за нелегално владеене на огнестрелно оръжие.

Той имаше 2 обвинявания за съзнателно неплащане на налог и 3-то обвиняване за владеене на огнестрелно оръжие до момента в който е употребявал опиати.

Относно обвиняването за оръжие, синът на президента ще бъде включен евентуално в специфична стратегия и тези обвинявания може би ще бъдат отстранени от досието му, в случай че той съблюдава изискванията на програмата, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според Кристофър Кларк юристът на синът на президента, с оповестяването на двете съглашения сред Хънтър Байдън и прокуратурата на Съединените щати за окръг Делауеър, петгодишното следствие против неговия клиент би трябвало да е завършило.

Новината идва и в миг, когато републиканците в Конгреса организират лични следствия на бизнес покупко-продажбите на Хънтър Байдън, включително и на задграничните заплащания към него и членове на семейство Байдън и единствено дни след повдигането на 37 обвинявания против някогашния президент Доналд Тръмп.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР