Хънтър Байдън беше критикуван като арогантен“ за извънредно споразумение с

...
Хънтър Байдън беше критикуван като арогантен“ за извънредно споразумение с
Коментари Харесай

„Арогантният“ Хънтър Байдън беше критикуван за искане на имената на купувачите на „дяволско изкуство“, въпреки исканията на WH за анонимност

Хънтър Байдън беше подложен на критика като „ нахален “ за изключително съглашение с неговия търговец на творби на изкуството в Манхатън да му каже кой е купувал картините му и за какъв брой.

Договорът на първия наследник с дилъра Georges Berges беше подписан през октомври 2020 година

Байдън изиска клаузата, която частично гласи, че „ галерията ще дава лист на артистите с имена на купувачи на творби с цени… на тримесечна база “, споделиха на републиканските законодатели, проверяващи бизнес покупко-продажбите на първия наследник.

И към момента беше в действие през юли 2021 година, когато Белият дом настоя, че той има съглашение с галерията в Манхатън, с цел да подсигурява, че купувачите ще останат анонимни, с цел да се предотврати всякаква търговия с въздействие.

Текстът на контракта беше оголен от Берджис в свидетелски показания зад затворени порти, дадени под клетва пред Комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите предходната седмица като част от нейното следствие на бизнес практиките на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР