Ханк Боунър има над 20 години в инвестирането на развиващи

...
Ханк Боунър има над 20 години в инвестирането на развиващи
Коментари Харесай

Финтех лидер оглави Dynamo Software

Ханк Боунър има над 20 години в вложението на разрастващи се пазари

„ Със мощната поддръжка на Francisco Partners можем да продължим лидерската позиция на Dynamo в световния различен пазар на програмен продукт за ръководство на активи ”, показа Ханк Боунър

Ханк Боунър, водач във финтех промишлеността и деец в процесите по сливания и придобивания, се причислява към Dynamo Software, известна по-рано като Netage Solutions.

Назначаването на Боунър за изпълнителен шеф е първият огромен ход на компанията след оповестяване на капиталовия си сътрудник Francisco Partners през предходната година. Основателят на Dynamo Красен Драганов разгласи, че ще насочи всичките си старания върху продуктовата иновация на платформата Dynamo.

Ханк Боунър има повече от двадесет години опит в вложението и транзакциите на разрастващи се пазари, включително на финансови и софтуерни технологии. Преди да се причисли към екипа на Dynamo Software е бил президент и основен действен шеф на CentralBOS, водещо облачно ERP решение. В портфолиото му влизат и позиции в компании като Global Payments Inc., която е и една от водещите международни компании за разплащания.

„ Той е точният човек, който да управлява компанията в идващия й стадий на напредък ”, разяснява Красен Драганов, който е член на борда на шефовете и основен продуктов шеф. „ Ханк ще се концентрира върху разрешаване на провокациите, които промишлеността слага, посредством планиране и създаване на артикули ”.

В кариерата си Боунър е управлявал транзакции на обща стойност от над двадесет милиарда $ , развивайки добър усет за опциите и провокациите в различната капиталова промишленост. Боунър прекарва повече от петнадесет години, водейки покупко-продажби като вложител в софтуерни компании, смесени фондове и капиталово банкиране.

„ Красен Драганов е основал новаторска компания с извънреден екип и сполучливо бъдеще. Със мощната поддръжка на Francisco Partners можем да продължим лидерската позиция на Dynamo в световния различен пазар на програмен продукт за ръководство на активи ”, показа Ханк Боунър.

Dynamo Software е учредена през 1998 година като Netage Solutions. Компанията дава изцяло решение за ръководство и отчитане на вложенията под формата на програмен продукт. Клиентите на платформата Dynamo са към този момент над 400 и ръководят активи на стойност от над 3 милиарда $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР