Хандбалният тим на Шумен 98 загуби от Свиленград с 22:29

...
Хандбалният тим на Шумен 98 загуби от Свиленград с 22:29
Коментари Харесай

Шумен падна у дома от Свиленград

Хандбалният отбор на Шумен 98 загуби от Свиленград с 22:29 (11:14) в мач от 2-ия кръг на " А " РХГ при дамите, който се игра в зала " Арена Шумен ".

В срещата девойките от Свиленград демонстрираха по-прецизна игра и поведоха в резултата още в началните минути. Шуменки бяха догонващи в резултата от самото начало, като в края на първата част и при започване на второто бяха близо да изравнят резултата, само че това не се случи. В 15-ата минута на мача Свиленград поведе безапелационно с 12:6. В тези минути тимът на Шумен заигра по-стабилно и понижи разликата до 3 гола, като удари на два пъти и гредите. На вратата на домакините Ирина Никифорук имаше доста мощни прояви, което също оказа помощ огромният задатък на Свиленград да бъде стопен до 11:14 на полувремето.

Шуменки вкараха първи през второто полувреме за 12:14. След това обаче те още веднъж позволиха да им вкарат лесни голове и Свиленград поведе с 18:13. последва прилив на сили в редиците на домакините и те понижиха разликата до гол – 17:18 в 42-ата минута. До поврат в мача обаче домакините не съумяха да стигнат. Свиленград бързо съумя да означи четири безответни гола и поведе с 22:17. Отборът на домакините опита да догони противника си в резултата, само че това не се получи и Свиленград затвори мача в своя изгода след 29:22

За Шумен 98 най-вече голове означиха Ирене Иванова и Димка Предьова по 7. Също със 7 попадения голмайстор за Свиленград стана Кристина Миланова.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР