Хандбалният отбор на Добруджа (Добрич) приключи участието си в третия

...
Хандбалният отбор на Добруджа (Добрич) приключи участието си в третия
Коментари Харесай

Добруджа отпадна от Чалъндж къп след две загуби в Беларус

Хандбалният тим на Добруджа (Добрич) завърши присъединяване си в третия по мощ европейски клубен шампионат " Чалъндж къп ". Добруджанци позволиха две загуби от беларуския Машека (Могильов) на 1/16-финалите на шампионата и отпаднаха от конкуренцията.

И тази година добричлии бяха принудени да играят и двете срещи като посетители, защото зала " Русалка " не дава отговор на условията на Европейската хандбална федерация (ЕХФ). Това бе 14-о следващо присъединяване на Добруджа в европейските клубни шампионати.

Първо Добруджа падна с 25:34 (12:21) от беларуския отбор. Домакините си осигуриха успеха още през първото полувреме, след което се отдръпнаха на отмора с преднина от 9 гола – 21:12. Най-резултатен за Добруджа бе Бранимир Балчев с 9 гола, а Георги Атанасов и Джошкун Якубов означиха по 5 попадения.

След това добруджанци изгубиха и втората си среща против Машека с разгромното 23:47 . На полувремето резултатът бе 9:21 за домакините от Могиьлов. И този път най-резултатен за Добруджа бе Бранимир Балчев, който означи 5 гола. По 4 попадения осъществиха Александър Димитров и Джошкун Якубов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР