Хандбалистките на Черна гора победиха Румъния с 27-26 (11-12) в

...
Хандбалистките на Черна гора победиха Румъния с 27-26 (11-12) в
Коментари Харесай

Черна гора и Испания постигнаха четвърти победи на дамското Световно по хандбал

Хандбалистките на Черна гора победиха Румъния с 27-26 (11-12) в четвъртия си мач от международното състезание провеждащо се в Япония.
 Резултати от срещите от четвъртия ден на дамското Световно състезание по хандбал
Резултати от срещите от четвъртия ден на дамското Световно състезание по хандбал

Норвегия и Германия завоюваха най-важните дуели и не престават напред

Така европейските шампионки от 2012 година не престават без изгубена точки и сигурно ще пренесат една победа в идната фаза. Другият тим без неточност в група " C " Испания продължава впечатляващото си показване след безапелационен триумф против Казахстан с 43-16 (19-11). Азиатките бяха премазани, откакто през вчерашния ден за малко не изненадаха мощния отбор на Румъния.

В петък Испания и Черна гора ще дефинират с какъв актив ще се класират за идната фаза, тъй като резултатът от него ще се зачита и в идната група. Румъния и Унгария от своя страна ще излъчат третия отбор от групата, продължаващ напред. Победителките ще продължат с 0 точки и ще имат минимални шансове за нещо значимо.

В третия ранен мач за през днешния ден Южна Корея разгроми най-слабия отбор в конкуренцията Австралия с 34-17 (18-10) и си подпечата мястото в Топ 12.

Днес ще има още три дуела. В най-интересният международните и европейски шампионки от Франция ще преследват наложителна победа против непобедения отбор на Германия. В противоположен случай французойките могат да играят за систематизиране на местата след №12.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР