Хамзат Чимаев за пореден път сътвори история в UFC. 26-годишния

...
Хамзат Чимаев за пореден път сътвори история в UFC. 26-годишния
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев: Ще приключа Усман и Адесаня

Хамзат Чимаев за следващ път сътвори история в UFC. 26-годишния чеченец съумя да нокаутира Джералд Мершарт за 17 секунди през уикенда в Лас Вегас. Това беше 3-та поредна победа за него в UFC, която го вкара в историята. " Borz " е първия войник в организацията, който печели първите си 3 борби за 66 дни при най-големите в играта.

Хамзат заслужи 3-ти следващ бонус за атрактивно показване и идващия месец ще се бие на някоя от галавечерите в Абу Даби. Спряган за негов противник е Деймиън Мая, само че към момента не е несъмнено. Чимаев усили статистиката си на 9-0 в ММА, като всички победи са с привършване.

Той се бие в полусредна и междинна категория и счита да продължава по този начин. В изявлението пред медиите Чимаев показа, че е подготвен да спре първенците Камару Усман и Израел Адесаня.

“Всички приказват, че аз съм Хабиб 2.0, само че аз съм Хамзат. Аз мога да нокаутирам хората, да изпращам, да ги мачкам. Мога да върша всичко. Притежавам всичко. Това е спорт и няма нищо персонално. Винаги съм гладен да нокаутирам някого по този метод. Погледнах моя противник в очите и видях, че той не желае да е в клетката с мен.

Да, за какво да не се удрям с Мая? Той има най-хубавото джиу-джицу в ММА. Ако го събмитна, тогава аз ще съм с най-хубавото джиу-джицу. Ще забележим. Готов съм за всички. Казах на Дейна Уайт, че съм подготвен за Мая, даже и за Брок Леснар. Разбира се, за какво да не се удрям в двете категории? Работих крепко и съм подготвен за двете категории. Ако работя крепко, тогава никой не може да ме спре. Ще спра Камару Усман и Израел Адесаня”, съобщи Чимаев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР