Хамзат Чимаев може и да не е притежател на шампионски

...
Хамзат Чимаев може и да не е притежател на шампионски
Коментари Харесай

Видео доказва защо всички в UFC се страхуват от Хамзат Чимаев

Хамзат Чимаев може и да не е собственик на шампионски пояс в UFC, само че реномето му на най-страховития вид в полусредна категория се затвърждава от ден на ден. Причината не е единствено в четирите му скоростни победи, откогато се причисли към организацията, а в безбройните клипове, които обикалят обществените мрежи, с цел да служат за предизвестие, че той е напът да завладее дивизията.

С една от последните си изяви чеченецът накара мнозина да издигнат вежди в учудване, тъй като се вижда по какъв начин с лекост управлява спаринга си с една от звездите на Bellator Кейн Муса.

35-годишният англичанин прави няколко несполучливи опита, с цел да смъкна надалеч по-младия си и на хартия некомпетентен противник, само че с видимо апатична тактика той го държи на земята, до момента в който приготвя победния си ход. Няколко секунди по-късно Чимаев безусловно се качва върху главата на Муса, завърта го и прави ключ на ръката, с който го принуждава да се откаже.

Разбира се, не трябва да подценяваме обстоятелството, че двамата са в подготвителна среда, само че даже по този начин придвижването си коства да бъде изкоментирано.

Khamzat Chimaev training with Bellator fighter Kane Mousah
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР