Хамстер се събуди, докато собствениците му - майка и дъщеря

...
Хамстер се събуди, докато собствениците му - майка и дъщеря
Коментари Харесай

Шок! Хамстер възкръсна. Стотици стопани сега се питат дали не са погребали животинките си живи

Хамстер се разсъни, до момента в който притежателите му - майка и щерка от Англия скърбяха за неговата гибел. След като Лиза Гудман и щерка й Лили споделиха във фейсбук по какъв начин животинчето Фъдж безусловно е възкръснало, доста хора осъзнаха, че може би са погребали живи своите хамстери, написа в. " Метро ". Лиза от Оксфордшир написа: " Исках да обявявам това и да споделя предизвестието си, защото това не е нещо, което доста хора знаят. Фъдж е хамстерът на щерка ми Лили. Когато той умря, аз просто се молех да се разсъни. Не желаех да й споделям, че е починал ".

" Фъдж беше леден и от това, което знам, точно поради това те влизат в така наречен хибернация. Хамстерите попринцип идват от по-топъл климат, тъй че би трябвало да се отглеждат на топла температура. Не знаех за това преди няколко години, когато мислех, че един от моите хамстери е починал, само че, до момента в който споделях последните си сбогувания, той още веднъж стартира да демонстрирам признаци на живот, когато стартира да се затопля ", споделя още майката.



" Не мога да допускам какъв брой хора в действителност разясняват поста ми. Мисля, че предизвиках суматоха, само че това не бе желанието ми. Някои хора си спомнят своите домашни хамстери, които са погребали в предишното, и се чудят дали са ги погребали, до момента в който са били още живи. Сигурна съм, че хората въпреки всичко са погребали мъртви хамстери, а не живи, защото към момента има дребни признаци на живот в хибернационните ", прибавя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР