Хамилтън намекна, че може да се откаже, ако състезанията във

...
Хамилтън намекна, че може да се откаже, ако състезанията във
Коментари Харесай

Хамилтън намекна, че може да се откаже, ако състезанията във Формула 1 се увеличат

Хамилтън загатна, че може да се откаже, в случай че надпреварите във Формула 1 се усилят
Британският водач на Мерцедес Люис Хамилтън съобщи, че може да приключи своята професионална кариера, в случай че календарът във Формула се промени и включи нови надпревари. Най-престижната автомобилна конкуренция означи за повторно в последните три години календар, който включи 21 надпревари. Наскоро бе оповестено, че Формула 1 ще добави в програмата си през идната година и Гран При на Виетнам, което ще се организира по улиците на столицата Ханой.

Хамилтън изрази своите терзания по отношение на увеличаващата се численост надпревари.,,Няма да пилотирам болид във Формула 1, в случай че надпреварите станат 25, да вземем за пример “, съобщи решително той пред публицисти.,,Усещането е, че към този момент участваме в толкоз доста надпревари през сезона, по тази причина не считам, че нарастването ще помогне на водачите. Връщайки се обратно във времето, най-хубавата численост бе 18 “, спомня си Хамилтън. Въпреки че конкуренциите през идната акция ще бъдат още веднъж 21 на брой, сезонът ще продължи до декември месец за първи път от 50 години насам.

Компанията притежател на Формула 1 Liberty Media нееднократно изрази очакванията си за включването на още надпревари в календара.,,Аз съм един от водачите, който доста обича да се състезава, само че сезонът е прекомерно дълъг “, продължи британецът.,,Това значи да сме оптимално отдадени и да бъдем без фамилиите си за дълъг интервал от време. Това е, което мога да заявя за себе си. Почти няма време за отмора след края на сезона – напълно скоро стартира подготовка за идващия. Най-трудно е да се настроиш – да намериш време и за възобновяване, и за подготовка “, приключи водачът на Мерцедес.

Хамилтън завоюва за пети път международната купа в Мексико преди две седмици, изравнявайки се с аржентинеца Хуан Мануел Фанджо. Все още е ясна ориста на купата при конструкторите. Мерцедес имат преднина против Ферари, като,,черните кончета “ би трябвало да реализират 13 или повече точки от своите съперници в идното съревнование в Бразилия, с цел да имат късмет за купата в последния стадий в Абу Даби. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР