Хамаз постави ултиматум на Израел.В отговор на всеки удар без

...
Хамаз постави ултиматум на Израел.В отговор на всеки удар без
Коментари Харесай

Хамас: При всеки удар от Израел ще екзекутираме по един заложник

" Хамаз " сложи ултиматум на Израел.

В отговор на всеки " удар без предизвестие " от Израел,  " Хамас " ще екзекутира по един израелски пленник. Това съобщи формалният представител на военното крило на придвижването Абу Убейда, съобщи Sky News Arabya.

" Всеки удар против почтени цивилни без предизвестие ще бъде посрещнат със страдание с изтезанието на един от заложниците и ние ще бъдем принудени да излъчим тази екзекуция ", предизвести Абу Убейда.

Според него досега  " Хамас "  е работил в сходство с " ислямските обичаи ", гарантирайки сигурността на израелските заложници, само че в този момент бойците са решили да отговорят на обстрелите по линията Газа.

Израелският външен министър Ели Коен по-рано съобщи, че през последните три дни повече от 100 души са били пленени от бойци на " Хамас ".

Решението на " Хамас " последва отхвърли на израелските управляващи от " предупредителни удари " по покривите на постройките, чиято съществена цел е да предупредят мирните поданици за нуждата незабавно да изоставен постройката, по която след няколко минути ще бъде нанесен ракетен удар.

На 9 октомври най-малко 50 души са починали на пазар в лагера " Джабалия "  в северната част на линията Газа вследствие на ракетен удар на Израел, оповестиха Al Jazeera и Sky News Arabia. По данни на Министерството на здравеопазването на линията Газа, при обстрела на бежанския лагер десетки хора са били убити и ранени. Общите загуби за последните три дни ведомството прави оценка на 560 починали палестинци и 2,9 хиляди ранени.

Израелският министър на защитата Йоав Галант подреди цялостна обсада на линията Газа, с изключение на електричеството, водата и се лимитират доставките на гориво, написа

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху се закани да унищожи " Хамас ".

В Израел, съгласно последните данни, от офанзивите и обстрелите на " Хамас " са починали към 800 души, ранени са над 2,6 хиляди души. Сред починалите израелци са четирима заложници, които са взети в плен от терористите и отведени в линията Газа, заяви представителят на батальона на " Хамас " Абу Убейда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР