Хали Бейли, актрисата, която влиза в ролята на русалката Ариел

...
Хали Бейли, актрисата, която влиза в ролята на русалката Ариел
Коментари Харесай

Хали Бейли: Моята Ариел не би напуснала океана заради едно момче

Хали Бейли, актрисата, която влиза в ролята на русалката Ариел в идния римейк на " Малката нимфа " на Disney, неотдавна показа вижданията си върху своята героиня в изявление за Edition Magazine.

Бейли отбелязва, че нейната версия на Ариел е " по-нюансирана " от оригинала и че героинята ѝ няма да " напусне океана поради едно момче ".

" Наистина съм доста разчувствана, защото несъмнено променихме преспективата, в която Ариел напуща дома си поради момче. Историята, която описваме, е напълно за нея, за нейната цел, независимост, живот и всичко, което желае ".

По думите ѝ филмът ще отразява тематиките за независимостта на дамите.

" Като дами, ние сме невероятни, самостоятелни, съвременно, ние сме всичко и още. И се веселя, че Disney съживяват и обновяват някои от тези тематики.

Коментарът на актрисата е в унисон с това, което преди време сподели режисьорът на кино лентата, Роб Маршал, пред Entertainment Weekly. Той уточни, че за него е значимо в новия филм да се подчертае " пристрастеността " на Ариел да откри същинското си " аз ".



Тогава той добави, че неговият прочит на класиката е " странна композиция сред почтеност и мъдрост, с доста сърце и душа ". Маршал разясни, че модерната версия на " Малката нимфа Ариел " ще поддържа разделянето сред човешкия свят и този на океана.

Публиката обаче не е изключително въодушевена за новия филм, най-вече поради кастинг решението Ариел да бъде изиграна от Бейли.

Още когато от Disney оповестиха решението си, тийзърът в YouTube получи 3 млн. " дислайка ", а най-пресният филмов откъс има 1,3 млн. обърнати надолу палеца. Тогава Бейли изрази шока си от мощната отрицателна реакция на всеобщата аудитория и беше доста прочувствена по отношение на позитивната противоположна връзка от младите чернокожи девойки и мулатките.

Хали Бейли е по-позната като едната половинка от R&B дуото Клоуи и Хали и макар че има известна история с киното и малкия екран, това ще е първата огромна роля за нея.

Знае се, че Мелиса Маккарти ще влезе в ролята на емблематичната морска магьосница Урсула, а други две актьорски имена, които се впрягат за плана, са Акуафина и Джейкъб Трембли. Трембли стана прочут с присъединяване си в „ Стая ” с Бри Ларсън, а по-късно и в „ Чудо ”, където си партнира с Джулия Робъртс, а Акуафина с ролята си в „ Луди богати азиатци ”. В ролята на бащата на Ариел, цар Тритон, ще влезе не различен, а Хавиер Бардем.

Оригиналният филм за Ариел, последван от сериал, е основан на основната героиня от приказката " Малката нимфа " на Ханс Кристиан Андерсен от 1837 година Още тогава Ариел получава разбъркан банкет от критиците; някои издания като Time я подлагат на критика, че е прекомерно отдадена на Ерик, до момента в който други, като Empire, хвалят героинята за непокорната ѝ персона, която е отклоняване от предходните принцеси на Дисни.

Премиерата на новия филм по кината е на 26 май.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР