Хали Бери иска помощ от последователите си, за да възстанови

...
Хали Бери иска помощ от последователите си, за да възстанови
Коментари Харесай

Хали Бери с дарение към 81-годишен имигрант - slava.bg

Хали Бери желае помощ от почитателите си, с цел да възвърне бизнеса на 81-годишен преселник, живеещ в Лос Анджелис. Актрисата разгласява известие в обществените мрежи, с което моли всеки, който има опция, да помогне на Нед Харуниан, чийто магазин е бил разрушен по време на митингите в Лос Анджелис.

Дарителската акция е била стартирана от сина на Нед и до момента е събрала над 19 хиляди $. „ Магазинът на 80-годишен преселник е бил разрушен, ограбен и опожарен. Бижутата на умрялата му жена са изчезнали. Знам, че нещата са много луди сега, само че се надявам да отделите минута, с цел да помогнете на този човек “, написа Бери.

В специфичния уебсайт, който събира средства за Харуниан, се изяснява по какъв начин на 30 май няколко протестиращи са разрушили магазина, с цел да вземат всичко, което си харесат от него. „ Баща ми към момента страда за майка ми, която изгуби борбата с рака на панкреаса. Сега той може да загуби и бизнеса си, за който се е грижел цялостен живот “, написа Еби Харуниан. Той добавя, че татко му е пристигнал в Америка през 1985 година и през последните 30 години е вложил всеки $ в магазина си.

Синът на Нед даде изявление пред CNN, в което твърди, че някои от бижутата и облеклата на майка му са били изгубени в пожара. Той добавя, че сега татко му се пробва да се събере и да стартира бизнеса си изначало.

Масовите митинги в Съединени американски щати започнаха след гибелта на Джордж Флойд – 46-годишен негър мъж. В обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин служител на реда притиска главата на Флойд към земята по време на арест. Въпреки множеството молби и изказванията на мъжа, че не може да диша, служителят на реда не го пуска. След 8 минути Джордж умира.

Полицаят, Дерек Чаувин, към този момент е уволнен и упрекнат в съзнателно ликвидиране и ликвидиране по изключително нечовечен метод. Другите трима чиновници на реда, които също са били на мястото, само че не са създали нищо, също са уволнени, само че не са упрекнати.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР