Халфът Васил Панайотов ще получи предложение за нов договор от

...
Халфът Васил Панайотов ще получи предложение за нов договор от
Коментари Харесай

Левски ухажва Панайотов за нов договор


Халфът Васил Панайотов ще получи предложение за нов контракт от Левски. От клуба към този момент са влезнали в контакт с мениджъра на играча и са го уведомили, че желанието на спортно-техническия щаб е полузащитникът да продължи да носи екипа на “сините ”.

Очаква се да има развиване в идващите две седмици, написа “Тема Спорт ”. Това е срокът, който двете страни са си сложили за реализиране на съглашение.

Ако до такова не се стигне, то Панайотов ще стартира да преглежда и предложения от други клубове. Играчът обаче желае да остане на “Герена ”. Той е в полезрението на Риека, както и на няколко италиански втородивизионни клубове.

През есента 27-годишният Панайотов бе титуляр при Делио Роси. Полузащитникът изигра общо 24 мача във всички шампионати, в които осъществя 3 гола. През 2018-а обаче се появи на терена единствено един път - при 4:1 над Септември (София). Панайотов става свободен сътрудник през лятото.

Ръководството на Левски пък сближи позициите си с Роман Прохазка, който също е с изтичащ контракт. Двете страни са на път да се схванат за финансовите условия, при които словакът да удължи договора си. Роман обаче е безапелационен, че ще остане на “Герена ” единствено в случай че подпише най-малко за два сезона. Той не е податлив да подписа контракт единствено за един сезон.

29-годишният повсеместен футболист е единственият в състава на Левски тази акция, който не е пропуснал нито един турнирен мач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР