Халфът Рики Пуч призна, че е останал много наранен от

...
Халфът Рики Пуч призна, че е останал много наранен от
Коментари Харесай

Напуснал Барселона: Доста ме заболя от отношението на клуба към мен

Халфът Рики Пуч призна, че е останал доста засегнат от метода, по който Барселона се раздели с него през това лято. 23-годишният състезател беше оставен отвън групата за американското турне на каталунците, след което той си уреди трансфер в ЛА Галакси, като клубът се съгласи да го пусне в новия му отбор за без пари.

“Последният ми месец в клуба беше много сложен за мен. Да оставиш играчи отвън състава за предсезонното турне… Никога не бях виждал сходно нещо в Барселона. Може би разбирам обстановката в клуба и че оттова желаят избрани футболисти да си тръгнат, само че това може да се направи по други способи. Истината е, че беше мъчително да упражнявам единствено с още четирима съотборници. Да, изпитвам цялостно отчаяние както към Барселона, по този начин и към треньора.

След седем години в клуба да бъда оставен да упражнявам в Барселона, до момента в който останалите ми съотборници са в Лос Анджелис и играят мачове… от това много ме заболя. Ситуацията е сложна и от време на време би трябвало да се вземат решения. Не съм склонен с избора на клуба, само че това е ситуацията. Последният ми стадий в Барселона не мина по този начин, както ми се искаше, нито се отнесоха с мен по този начин, както бих желал. Въпреки това би трябвало да съм признателен на Барса, тъй като с помощта на тях съм футболистът, който съм ”, разяснява Пуч пред FOX Sports.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР