Халфът на Зенит Олег Шатов премина под наем в Краснодар.

...
Халфът на Зенит Олег Шатов премина под наем в Краснодар.
Коментари Харесай

Още един руски национал напусна Зенит

Халфът на Зенит Олег Шатов мина чартърен в Краснодар. Новината беше доказана първо от старши треньора на " биковете " Игор Шалимов, а по-късно и от формалния уебсайт на Зенит. Краснодар ще заплати към 350 хиляди евро на питерци, а след края на сезона ще може да притегли за непрекъснато Шатов за сума сред 5 и 6 млн. Ако желаят да употребяват съветския национал в мача против Зенит, " жителите " ще би трябвало да се разделят с още 150 хиляди евро.

27-годишният полузащитник към този момент напусна лагера на втория тим на питерци и отпътува за Марбейя, където Краснодар организира заключителния лагер от зимната си подготовка.

" Шатов скоро ще е при нас. Ще поговорим, ще забележим в какво състояяние е. Надявам се бързо да свикне с нашия жанр на игра ", разяснява Шалимов.

През есента Шатов, който е съществена фигура в националния тим на Русия, доста рядко попадаше измежду титулярите на Роберто Манчини. Това го накара да си потърси различен тим, с цел да е в оптимална форма за Мондиал 2018.

Преди Шатов същото сториха и още двама национали на Зенит - Артьом Дзюба и Иван Новоселцев, които ще доиграят сезона като преостъпени в Арсенал (Тула).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР