Халфът на Зенит Клаудио Маркизио заяви, че не съжалява за

...
Халфът на Зенит Клаудио Маркизио заяви, че не съжалява за
Коментари Харесай

Маркизио: Можех да отида в САЩ или Япония, но Зенит ме спечели с амбициозния си проект

Халфът на Зенит Клаудио Маркизио съобщи, че не съжалява за решението си да премине в съветския гранд, откакто се раздели с тима на сърцето си - Ювентус. Бившият италинански национал призна, че е имал и други предложения, само че е избрал тази на Зенит, тъй като клубът разполага с организация на равнището на грандовете в Европа.

" Предложението на Зенит ме сграбчи с това, че клубът има сериозен план и е окуражен да завоюва доста титли. Можех да отида в Съединени американски щати или Япония. Признавам, че имах известни съмнения, най-много свързани с това дали фамилията ми ще се усеща удобно на новото място. Аз се нуждаех от тласък и желаех да отида в тим, който си слага съществени цели. Зенит е структуриран като клуб от висока европейска класа и това също ме впечатли ", съобщи Маркизио пред Gazzetta Dello Sport.

" Повече от две трети от живота ми минаха в Юве. Като дете даже не си представях, че ще осъществя тази своя фантазия. Беше в действителност удивително премеждие ", призна опитният халф.

От началото на сезона Маркизио има 9 мача и 2 гола в съветското състезание, както и 5 мача в Лига Европа.
Премиер Лига 21 кръг, неделя 31 март  Зенит 14:00  Оренбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР