Халфът на ЮвентусМануел Локатели даде интервю пред DAZN, в което

...
Халфът на ЮвентусМануел Локатели даде интервю пред DAZN, в което
Коментари Харесай

Локатели: Няма смисъл да говорим дали ще ни върнат 15-те точки, или не

Халфът на ЮвентусМануел Локатели даде изявление пред DAZN, в което приказва за метода, по който “бианконерите ” би трябвало да одобряват обстановката, в която се намират след наказването с отнемане от 15 точки от техния актив в Серия " А ".

“Трябва да рестартираме с положително отношение. Треньорът постоянно ни споделя, че в случай че стартираме с положително отношение, качествата изпъкват. Срещу Аталанта (3:3) и Лацио (1:0) направихме положителни мачове, би трябвало да стартираме отначало оттова. Всички имаме качества и в случай че даваме всичко от себе си, ние ги изкарваме нескрито. Речта, която дадох преди мача със Салернитана (3:0)? Данило ми сподели, че би трябвало да приказвам пред тима в кръга, който вършим на терена преди началото на дуела. Почувствах се подготвен за това и просто споделих какво трябваше да създадем. Това е миг, в който би трябвало да вземем допустимо най-вече точки, без да мислим за нищо друго, тъй като това не ни касае и не можем да го променим. Целта ни е просто да печелим точки и да продължаваме напред в останалите шампионати. Казах, че това, в което не можем да се провалим, е отношението и в последна сметка се получи добре.

Ролята ми на водач? Думите на наставника са положителни. Ясно е, че с цел да станеш значим състезател, би трябвало да направиш мощен сезон, а освен даден интервал. Силните играчи си личат през цялата акция. Да бъда непрекъснат в изявите си е моят приоритет. Доволен съм от това, което вършим, усещам се добре. Такива неща като наказването ни въздействат, говорихме си за това между тях. Веднага щом стана ясна присъдата, ние си разменихме известия и на идващия ден го обсъдихме. Стигнахме до следното умозаключение: няма смисъл да приказваме за това дали ще ни върнат тези 15 точки, или не. От клуба ни споделиха, че ще се погрижат за това, а ние просто би трябвало да мислим да печелим точки на терена. Определено не е прелестно да гледаме къде сме в този момент в класирането (11-о място - б.р.), само че това е действителността. Сега задачата е единствено една: да продължаваме напред. В обществените мрежи публикувахме фотоси на Юве в деня след правосъдното решение, тъй като в сложните моменти си проличават мъжете. В момента сме още по-обединени, само че в този момент би трябвало да сложим клуба най-отпред и да даваме всичко за тази фланелка ”, разяснява Локатели.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР