Халфът на Ювентус Родриго Бентанкур разкри, че неговият модел за

...
Халфът на Ювентус Родриго Бентанкур разкри, че неговият модел за
Коментари Харесай

Бентанкур посочи от кой съотборник взема пример

Халфът на Ювентус Родриго Бентанкур разкри, че неговият модел за образец е съотборникът му Сами Кедира поради способността му да намира пространства в противниковото наказателно поле.

“Кедира е моят модел за образец. Работя старателно, с цел да намирам пространства в наказателното поле. Уча се от Кедира, който е най-хубавият в това отношение. Той е извънреден. Винаги вкарва по 7-8 гола на сезон и треньорът ми споделя да последвам неговия образец. Късметлия съм, че той ми е съотборник. Чувствам се доста добре, задачата ми е да стана титуляр. Конкуренцията е огромна. Има много мачове, тъй че не може да се надяваш, че треньорът постоянно ще разчита на теб. Ако играя, това ме прави благополучен. Ако мой съотборник, който играе по-добре от мен, е на терена, аз съм щастлив и за него”, показа Бентанкур пред “Кориере дело спорт”.
Bentancur: " I am working hard to find spaces in the penalty area, I am learning from Khedira who is extraordinary in this. " [CdS]
— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) January 24, 2020 Той също по този начин е безапелационен, че няма значение кой е главният съперник на отбора в битката за Скудетото, като вместо това “бианконерите” би трябвало да мислят единствено за себе си. “Лацио и Интер? Не ме интересува, би трябвало да мислим единствено за себе си. Искаме да спечелим всичко. Работим върху неприятните аспекти на играта ни на терена, както и да сме по-постоянни в мачовете. Достигнали сме 60-70% от своя потенциал”, добави уругвайският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР