Халфът на Ювентус Блес Матюиди е ентусиазиран от идването в

...
Халфът на Ювентус Блес Матюиди е ентусиазиран от идването в
Коментари Харесай

Матюиди: За Роналдо е страхотно, че ще дели съблекалня със световен шампион като мен

Халфът на Ювентус Блес Матюиди е въодушевен от идването в клуба на Кристиано Роналдо и не пропусна да показва възприятието си за комизъм. “Кристиано е най-хубавият състезател на планетата и чувството, че към този момент ще бъде при нас, е ужасно. Но по този начин е и за него, тъй като ще дели съблекалня със международен отличник!”, съобщи Матюиди, визирайки себе си, откакто беше част от шампионския състав на Франция на Мондиала.

“Преди две години Роналдо съумя да ме бие на финала на Европейското състезание в Париж, само че истината е, че Световното състезание е освен това от Европейското”, добави той пред Gazzetta dello Sport.

“Трансферът на CR7 е огромна изненада, само че аз съм благополучен от стореното от клуба. Да привлечеш футболист като него… към този момент имаме най-доброто”, продължи Матюиди.

Buongiorno pic.twitter.com/sAi72O2M5R
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) July 18, 2018
Тъмнокожият французин разкри, че незабавно след триумфа в Москва е почнал да получава честитки от своите съотборници от Юве, само че първи е бил Марио Манджукич още на терена.

“Тогава се обърнах към него и Марко Пяца. Казах им, че Хърватия направи извънреден мач. Очевидно Марио беше доста печален. Има единствено един метод да го утеша: да печеля край дружно с него, а не против него”, приключи Матюиди.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР