Халфът на ЦСКА Стефано Белтраме заяви, че очаква много труден

...
Халфът на ЦСКА Стефано Белтраме заяви, че очаква много труден
Коментари Харесай

Белтраме: Ще ни бъде много трудно срещу Рома, все още не знаем кой ще ни бъде треньор

Халфът на ЦСКА Стефано Белтраме съобщи, че чака доста сложен мач против Рома. „ Червените “ гостуват на „ римските вълци “ в четвъртък, в дуел от Лига Европа.

„ Не сме правили разбор на играта на Рома към момента, само че гледах мача им против Милан. Нямаше потребност да го виждам, с цел да знам какъв брой мощен тим е Рома. Ще ни бъде извънредно мъчно. Ще се стремим да играем нашата игра и ще забележим какво ще се случи “, разяснява Белтраем в изявление за „ Sky Sport “.

„ Разбрахме какво е да играеш в Европа. Имахме добър мач против Клуж. Трябва да си вземем нужните поучения и да разберем, че мачовете в Лига Европа са напълно друга история. Има тимове с опит, с техническа мощ. Ние би трябвало да сме съсредоточени през всички 90 минути и да демонстрираме здрава душeвност “, добави халфът на ЦСКА.

На въпроса за уволнението на Стамен Белчев, Белтраме отговори: „ Все още не знаем кой ще бъде на треньорската пейка. Тренираме с помощник-треньорите и ще забележим дали ще имаме нов треньор до мача с Рома. “

„ Със сигурност не е елементарно. Бяхме привикнали да се приготвяме по един метод. Тези неща се случват във футбола. От нас зависи да продължим да се приготвяме по допустимо най-хубавия метод и ще го създадем. “

„ Приятел съм със Спинацола. Вероятно ще отида при него и ще си заменяем фланелките. Играхме дружно в примаверата на Ювентус. Заедно бяхме в интерната “, сподели още Стефано Белтраме.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР