Халфът на ЦСКА-София Юнус Санкаре се е извинил на треньора

...
Халфът на ЦСКА-София Юнус Санкаре се е извинил на треньора
Коментари Харесай

Санкаре се извинил на всички в "ЦСКА-София" за глупостта си

Халфът на " ЦСКА-София " Юнус Санкаре се е извинил на треньора Бруно Акрапович и съотборниците си за глупавата си постъпка по време на неделното домакинство против " Ботев " (Вр). Той беше заменен в 57-ата мин. при успеха с 2:1, само че демонстративно отхвърли да поздрави наставника си, който му бе подал ръка.

" Полузащитникът е осъзнал постъпката си при промяната му против Ботев (Враца), която е отдал на изнервеност от пропуските на отбора и неналичието на още голове в мрежата на противника, както и от прекалено предпочитание да се изяви в най-хубава светлина. Футболистът е провел диалог с треньора и съотборниците си и се е извинил за държанието си ", се споделя в публично известие от клуба.

Най-вероятно обаче някогашният сенегалски национал ще понесе наказване, макар извинението си. Акрапович ясно съобщи след мача с " Ботев " (Вр), че не приема сходни реакции. " Не желая такива неща да виждам от Санкаре. Това не е неприятно държание към мен, а към клуба и към съотборниците му. Аз нямам огромен проблем с това. Аз ще реша такива въпроси бързо и по мой метод ", внезапно сподели босненецът.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР