Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригез, който вкара и двете попадения

...
Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригез, който вкара и двете попадения
Коментари Харесай

Героят на “червените” каза каква е основната разлика между ЦСКА-София и Левски

Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригез, който вкара и двете попадения за своя тим за 2:2 против Левски, е сигурен, че всички любимци за купата ще губят точки.

“Страхотна атмосфера! Само липсваше успеха. Трябваше да наградим нашите почитатели с триумф. Знаем какво би трябвало да създадем. Вкарахме бързи два гола, само че не успяхме да задържим до края”, стартира Тиаго, след което изясни по какъв начин вкара първия гол от воле в мрежата на сините и каква е главната разлика в играта на двата тима.
 Левски - ЦСКА-София
“Видях, че има рикошет и пред мен имаше една цел - да вкарам гол. Треньорът ни сподели какво би трябвало да подобрим и вършим, само че Левски влезе по-добре през второто полувреме и изравни. Сега би трябвало да вдигнем главите и да продължим напред.

Разликата сред нас и тях е, че ние сме по-агресивни, а те - по-търпеливи. Публиката да продължи да ни поддържа, тъй като на 100% ще им носим още радост”, даде обещание халфът, който добави:
 Левски - ЦСКА-София
“Трябва да обръщаме внимание на нашата игра. Има още мачове - Лудогорец ще губи точки и ние ще губим оточки. Важното е да си оправим играта.”

ГАЛЕРИЯ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР