Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригес публикува снимка от своите тренировки

...
Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригес публикува снимка от своите тренировки
Коментари Харесай

Тиаго: Нямам търпение да се върна

Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригес разгласява фотография от своите тренировки в Португалия. На този стадий той е единственият чужденец на " армейците ", който не е в София. Това обаче в действителност облагодетелства играча, защото има по-добри условия за подготовка в родината си. Тиаго живее в къща, като е пригодил двора в място за фитнес. Недалеч от вкъщи му пък има подготвителен терен, на който може да води и знимания с топка. Халфът се готви с персонален ментор - Луис Мескита.
" Нямам самообладание да се върна на терена. Ще държа форма, до момента в който не стане още веднъж време за мачове ", написа Тиаго в обществените мрежи.

Той съчетава заниманията със своята брачна половинка, която е фитнес треньор. Португалецът се прибра в дома си, защото страдаше от киста. На този стадий не е ясно дали се е справил с казуса.

Бранителят Раул Албентоса пък записа цяла своя подготовка и я излъчи непосредствено в Instagram. Доста интензивното занятие продължи 75 минути, като испанецът се готвеше дружно със собствен персонален треньор.

Крилото на " алените " Едвин Джеси пък написа: " Футболът ми липсва ". Ганаецът получи травма малко преди шампионата да бъде прекъснато, само че към този момент е възобновен. Той направи добър старт на пролетния дял, откакто беше преотстъпен на американския ФК Далас през есента.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР