Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде интервю за La Stampa,

...
Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде интервю за La Stampa,
Коментари Харесай

Белтраме: Подцених София, ЦСКА е отборът с най-голама фенска подкрепа

Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме даде изявление за " La Stampa ", в което приказва за престоя си в България.

" Беше отлично да се върна на терена. Никога до момента не съм бил толкоз имобилен. Беше вълнуващо да обновим шампионата. Всеки от нас искаше да се върне към естествения темп на живот. В този миг от кариерата си играя зад нападателя, в ролята, която избирам.

Заслужавахме да победим Ботев още в първия полуфинален мач, само че за жалост не успяхме. През второто полувреме създадохме няколко доста положителни благоприятни условия, в това число аз изпуснах един 100% късмет за гол.

За благополучие имаше малко аудитория на стадиона. Не видяхме цялостен стадион, само че въпреки всичко бяхме удовлетворени, че не играем пред празни трибуни.

По време на интервала на самоизолация, с изключение на самостоятелни тренировки вкъщи, четях психически книги и автобиографии, като тези на Ван Бастен и Агаси. Хареса ми и историята, разказана от Пирло. За благополучие в тима на ЦСКА няма заболели от ковид.

На улицата стартират да ме разпознават. ЦСКА е тимът с най-голяма фенска поддръжка. Доволен съм от избора, който направих. В началото бях подценил София. Градът е доста витален и се развива. Центърът е доста прекрасен. Имам апартамент на 10 минути от подготвителния център и постоянно вървим дружно с бразилския вратар Бусато. След три години в Нидерландия съм благополучен, че имам опция да изживея това ново предизвикателство в кариерата си ", сподели Стефано Белтраме.
efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР