Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто, който вкара единственото попадение при

...
Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто, който вкара единственото попадение при
Коментари Харесай

Героят Рубен Пинто иска по-добър футбол и от ЦСКА-София, и от Лудогорец

Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто, който вкара единственото попадение при днешната победа на алените с 1:0 над Лудогорец в Разград, че в събота чака по-добра игра и от неговия отбор, и от орлите.

“Работихме доста крепко през седмицата. Знаехме какво съставлява Лудогорец - един доста мощен отбор. Но характерът на нашия отбор е доста значим, а също по този начин и почитателите. Те бяха спомагателният ни тласък. Всички сме щастливи, само че би трябвало да запазим студен разум за идващия мач.

Вкарах прекрасен гол. Бях на преференциална позиция, нямах никой зад тила си.

Мачът за състезание ще е друг. Надявам се, че ще покажем повече темперамент, тъй като в днешния мач бяхме тимът, който сподели повече храброст и темперамент.

Но в шампионата ще желая повече и повече от мен и съотборниците ми. Двубоят от шампионата ще е друг. Трябва да мислим доста съществено за него.

Лудогорец чакаха при нас да има някакви проблеми. Подготвихме се добре за този мач. Ще създадем същото и за идващия. Но би трябвало да обърнем внимание и на някои неща, които не са чак толкоз положителни. И ние, и те можем да сме по-добре. В събота мачът ще е друг. Ще видите.

Всеки би трябвало да се бори за мястото си на терена. Днес си свърших добре работата, само че треньорът ще реши дали ще играя в събота. Може би никой не очакваше, че ще излезем в подобен състав”, разяснява Пинто след дуела в Разград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР