Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто бе подкрепен от всички свои

...
Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто бе подкрепен от всички свои
Коментари Харесай

“Червените” подкрепиха Пинто след автогола

Халфът на ЦСКА-София Рубен Пинто бе подсилен от всички свои съотборници и треньори, откакто си вкара автогол против Етър. Именно той оформи крайния резултат 2:2. Пинто бе залят и от стотици известия от почитатели на “червените”, които пробваха да го успокоят след отрицателния процес на събитията. Португалецът се показа на равнище в срещата и асистира за втория гол на Фернандо Каранга след прекрасен пробив сред Веселин Минев и Георги Сърмов в наказателното поле на Етър.

“Благодаря на всички за благите думи и подкрепата”, написа Пинто във Facebook. Това бе негов първи автогол в кариерата, а незабавно след края на срещата с Етър португалецът се разплака. Той бе укротен от всички съотборници отпред с капитана Божидар Чорбаджийски.  Етър - ЦСКА-София @@@
“Ние сме мощни, когато сме дружно. ЦСКА ще се вдигне като пестник след неверната стъпка против Етър. Щом сме обединени, ще се оправим. Всички играчи ще се преборим като едно цяло за нашата цел, а точно купата. Благодаря на всички почитатели за поддръжката, единствено ЦСКА!”, написа в обществените мрежи другият португалец на “Армията” - Тиаго Родригес.

Той бе сменен наложително при започване на второто полувреме, откакто получи болки в дясното бедро. По всяка възможност става въпрос за разтежение. Днес Тиаго ще премине изследания, които ще покажат точната диагноза.

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР