Халфът на ЦСКА Рубен Пинто даде кратко интервю пред БТВ

...
Халфът на ЦСКА Рубен Пинто даде кратко интервю пред БТВ
Коментари Харесай

Рубен Пинто: Мачът с Лудогорец е в миналото, оттук нататък ще печелим

Халфът на ЦСКА Рубен Пинто даде малко изявление пред БТВ след загубата с 0:1 от Лудогорец.

" Този мач към този момент е в предишното. Трябва да вдигнем главите и да гледаме напред. Предстои ни дуел с Верея, който наложително би трябвало да спечелим.

Отборът се усеща добре. Показахме хубави неща в някои етапи на играта против Лудогорец. Но в този момент гледаме в бъдещето, тъй като шампионатът е доста дълъг. Сигурен съм, че ще печелим мачовете оттук насетне.

Във финалната фаза дуелът в Разград се накъса много. Не успяхме да използваме някои шансове за контраатаки. Усети се някаква отмалялост, тъй като изиграхме много мачове в претрупан темп. Искахме да спечелим, само че не успяхме. Знаем, че сигурно още веднъж ще стартираме да побеждаваме. Това е нашата цел, оставаме фокусирани върху шампионата.

Искам да благодаря на последователите, тъй като поддръжката им е феноменална още от първия с Рига до този с Лудогорец. Искам да ги помоля да не стопират да ни поддържат. Сигурен съм, че в никакъв случай няма да ни изоставят. Дано стартират да пълнят още повече стадиона, тъй като, както и различен път съм казвал, те са нашият 12-и състезател. Ние играем дружно с тях и за тях. Знаем, че без аудитория не е същото ", съобщи Пинто.

 Божидар Чорбаджийски преподписа с ЦСКА
Чорбаджийски преподписа с ЦСКА

23-годишният бранител е един от най-перспективните български футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР