Халфът на ЦСКА Лазар Туфегджич даде интервю за сръбското издание

...
Халфът на ЦСКА Лазар Туфегджич даде интервю за сръбското издание
Коментари Харесай

Туфегджич хвали Десподов

Халфът на ЦСКА Лазар Туфегджич даде изявление за сръбското издание „ Журнал “ в навечерието на евроквалификацията сред България и западните ни съседи. Той открои Десподов като най-силното оръжие на трикольорите, а приказва и за престоя си на „ Армията “.

„ През предишния сезон загубихме купата кръг преди края. Дойде нов треньор и клубът не ме вижда в проектите си за този сезон. Освен това в шампионата могат да се употребяват петима чужденци, които не са жители на Европейския съюз, а ние сме осем… не работи в моя изгода това, че нямам паспорт на Европейски Съюз “, съобщи Туфегджич.

Той се върна и към двата си мача за националния тим през 2021 година „ Да играеш за сръбския народен тим е чест и привилегия, която ще запомня вечно. Въпреки че бях част от националния тим и в младежките селекции, старшият тим е напълно друг. Приемам и разбирам, че не получих покана по-късно, Сърбия има доста качествени играчи от националния тим, разпръснати в най-силните шампионати в Европа “, съобщи Туфегджич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР