Халфът на ЦСКА Карло Мухар е с неясно бъдеще. Той

...
Халфът на ЦСКА Карло Мухар е с неясно бъдеще. Той
Коментари Харесай

Бъдещето на Мухар остава неясно

Халфът на ЦСКА Карло Мухар е с неразбираемо бъдеще. Той е чартърен на " Армията " до края на сезона от Лех Познан, като за откупуването му поляците желаят 200 000 евро. По последна информация " алените " въпреки всичко са подготвени да платят въпросната сума. Независимо от това в формалния уебсайт на Лех Познан обръщат внимание на хърватина.

" Карло Мухар към момента е значима фигура на втория в българското състезание. През пролетта той пропусна единствено един мач, а в другите беше титуляр. ЦСКА е в поредност от 9 мача в лигата без загуба, като неотдавна се класира за полуфиналите за Купата на България. ЦСКА по същия метод като Лех, към момента е в борбата за купата ", пишат поляците. Те наблюдават протичащото се с всички техни играчи, които са чартърен в други тимове.
 ЦСКА желае да удължи наема на Карло Мухар
ЦСКА желае да удължи наема на Карло Мухар

На " Армията " са удовлетворени от футболиста на Лех (Познан)

" Мухар е изиграл 1278 минути в шампионата, 388 в Европа и 136 за Купата. Мачовете му са 18 в шампионата, 5 в Европа и 3 за Купата на България. Головете му са 2, а картоните - 4 в шампионата и 1 за Купата на България ", прибавят те. Любопитно е, че всички футболисти, които Лех са отдали чартърен, играят в локални тимове, отбелязва " Мач Телеграф ". Изключение са единствено Карло Мухар, както и Ян Сикора, който е част от Виктория Пилзен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР