Халфът на ЦСКА Жеферсон говори за престоя си на „Армията”.

...
Халфът на ЦСКА Жеферсон говори за престоя си на „Армията”.
Коментари Харесай

Жеферсон: ЦСКА ми отвори врати

Халфът на ЦСКА Жеферсон приказва за престоя си на „ Армията”. Бразилецът беше притегли преди 4 години, като в началото играеше като ляв бек, само че по-късно беше изместен в средата на терена.

„ Когато ме взеха, концепцията на тима беше да се върне в битката за трофеи и за върха в България. Така и направихме. Най-малкото успяхме да класираме тима за Лига Европа всяка година, откогато дойдох “, сподели Жеферсон пред "Portal do Colorado "

„ Това е клуб, който ми отвори порти и ме посрещна доста добре. Феновете бяха дружелюбни и топли, както и съотборниците. Винаги съм играл с готовност, даже вкарах няколко гола”, продължи той и добави „ Това, което се случи неотдавна тук, е, че към този момент играя като отбранителен халф. Това е нещо, което не съм правил в Бразилия и имам опцията да развия това умеене тук, с изключение на да играя на фланга”

Жеферсон се върна и към престоя си в Интернасионал, откъдето беше притеглен в ЦСКА. „ „ Беше доста положително прекарване. Отново дойдох в Интернасионал и оттова отидох в националния тим на Бразилия. Срещнах страхотни хора, които способстваха доста за моята кариера като футболист и като човек. Това е голям клуб и съм благополучен, че започнах професионалната
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР