Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде мнението си след

...
Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде мнението си след
Коментари Харесай

Чочев: Може това да се окаже една важна точка по пътя към нашата цел

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде мнението си след равенството на своя отбор с Лудогорец. “Червените ” и “орлите ” приключиха 2:2, а Чочев още веднъж записа името си измежду голмайсторите, откакто вкара второто попадение за своя отбор.
 ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата
“Искам да благодаря на момчетата, които се раздадоха. Показахме по-добро лице от финала. Там не успяхме да влезем толкоз съсредоточени, дали за напрежение, или поради липса на опит. Днес показахме предпочитание и битка и взехме точка против най-хубавия тим в България.

Искам да поздравя момчетата за напъните. Тежко беше 3 дни след изгубен край. Радостно е, че през днешния ден си стъпихме на краката. Може и това да е една значима точка за нашата цел - третото място.

Очаквам тежък мач. Нашите треньори ще ни възстановят, ще се подготвим и отиваме там за победа. Ще забележим най-после какво ще се получи. Ние се борим с Левски за третото място, а разликата е единствено една точка и всяка точка ще ни е значима ”, съобщи Чочев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР