Халфът на Тотнъм Деле Али е получил контузия и ще

...
Халфът на Тотнъм Деле Али е получил контузия и ще
Коментари Харесай

Лоша новина за Тотнъм: Деле Али аут до началото на март

Халфът на Тотнъм Деле Али е получил травма и ще бъде отвън строя за известно време, оповестиха от лондонския клуб. Очаква се британският национал да стартира да тренира още веднъж при започване на март, прибавят от Тотнъм. 22-годишният атакуващ полузащитник е с разтежение в ахилеса след мача с Фулъм, в който той бе заменен в края, откакто получи контузия в лондонския конфликт с “котиджърс”. “Шпорите” завоюваха с 2:1 след поврат, като таман Деле Али бе създателят на изравнителното попадение при започване на второто полувреме.

Following scans and clinical assessment, we can confirm that @dele_official has suffered a hamstring strain, sustained during Sunday's match.

Dele will now undergo a period of rehabilitation with our medical staff, with the expectation of returning to training in early March. pic.twitter.com/BalHwgBFHZ
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 22, 2019 Новината за травмата на Деле Али значи, че мениджърът на столичани Маурисио Почетино няма да може да разчита на един от най-хубавите си играчи за редица значими мачове в другите шампионати. Али пропуща реванша от полуфиналите за “Карабао Къп” с Челси, както и първата среща с Борусия (Дортмунд) от осминафиналите на Шампионската лига. Освен това футболистът по всяка възможност няма да може да играе против Челси и в мача сред двата отбора за състезание в края на идващия месец, както и на финала на “Карабао Къп” на 24 февруари на “Уембли”, в случай че “шпорите” се класират за него. Той ще е под въпрос и за реванша с Борсуия (Дортмунд), както и за дербито с Арсенал от Премиър Лийг. Двата значими мача са в първите дни на март.
 Деле Али има 17 мача и 5 гола във Висшата лига този сезон, а във всички шампионати дотук е записал 7 попадения и 4 асистенции в 25 срещи. Премиър лийг 23 кръг, неделя 20 януари  Фулъм 1:2краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР