Халфът на Славия Питър Макрилос сподели, че за него да

...
Халфът на Славия Питър Макрилос сподели, че за него да
Коментари Харесай

Питър Макрилос: Надявам се следващата ми стъпка да е трансфер в Англия

Халфът на Славия Питър Макрилос показа, че за него да играе за " белите " е стъпка напред в кариерата му. Австралиецът мечтае да играе в Англия и се надява там да продължи кариерата си.

" Тази зима бях свободен състезател и предлагането от Славия ми се стори стъпка напред. Българското състезание е уважавано в Европа и не се замислих да дойда. Аз и брачната половинка ми взехме решението със затворени очи ", Макрилос сподели пред " Домът на футбола " по DIEMA SPORT.
 Левски е отказал да притегли новата звезда на Славия Питър Макрилос
Левски е отказал да притегли новата звезда на Славия

Питър Макрилос е бил препоръчан първо на " сините "

" Когато идваш в нов клуб, е нужно известно време за акомодация. При мен се получи много бързо и по тази причина съм признателен на треньора и клуба. В съблекалнята ме одобриха доста добре. Забавлявам се доста със съотборниците ми. Най-близък съм с Надер, който също е нов състезател, може би тъй като живеем в един и същи хотел. С Михаил Александров също сме близки. Георги Петков е легенда, водач, даже треньор. Знаех за него от сътрудника ми още преди да дойда тук. Не имам вяра, че ще изпадем, тъй като сме много добър тим. Трябва да имаме и шанс, той е доста необходим във футбола. "

" Щастлив съм, че ще играя на полуфинал за Купата на България. Това е огромна чест. В Гърция също съм стигал до тази фаза с Панионис, само че отпаднахме. Арда е страховит тим, играхме с този тим и мисля, че имаме равни шансове. Оптимист съм, че ще създадем и идната стъпка към финала. "
 Питър Макрилос: Играем за нашите почитатели, вървим по добър път
Питър Макрилос: Играем за нашите почитатели, вървим по добър път

" Започваме да печелим точки и имаме убеденост "

" Мечтая да играя в Англия и се надявам това да е идната ми стъпка. Женен съм и огромна част от времето извозвам със брачната половинка ми. Обичаме да пием кафе, спокоен и спокоен човек съм. Надявам се един ден да имам деца. Започнах да играя на 6-7 години. Имам брат и сестра, които също играеха футбол. "

" Сестра ми стигна и до националния тим на Австралия, само че трябваше да завърши с футбола поради травма в коляното. Тя постоянно ме направлява, беседваме и разясняваме моята игра. Аз също бленувам да играя за Австралия, където съм роден и израснал ", разкри Макрилос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР