Халфът на Славия - Иван Минчев е голямата изненада в

...
Халфът на Славия - Иван Минчев е голямата изненада в
Коментари Харесай

Иван Минчев пред ТОПСПОРТ: Надявам се да дебютирам за България срещу Саудитска Арабия

Халфът на Славия - Иван Минчев е огромната изненада в състава на националния тим на България за идната контрола със Саудитска Арабия, която ще се играе на 13-ти ноември в Португалия. Петър Хубчев за първи път ще се възползва от услугите на 26-годишния състезател, като това ще е и негов дебют с екипа на " лъвчетата " в кариерата му.

ТОПСПОРТ се свърза с футболиста на " белите ", които показа упованията си за инспекцията и изненадата от получения късмет.

 България с трима от ЦСКА и без нито един от Лудогорец и Левски против Саудитска Арабия
България с трима от ЦСКА и без нито един от Лудогорец и Левски против Саудитска Арабия

Ето кои избра Петър Хубчев

Честито за получената повиквателна! Изненадан ли си от решението на Петър Хубчев?

- Благодаря! Да, може да се каже, че бях сюрпризиран от решението на Петър Хубчев, само че несъмнено изненадата е приятна.

Как разбра, че си извикан в националния и си в групата за контролата със Саудитска Арабия?

- Разбрах от Вас, медиите. Преглеждах спортните уеб сайтове, в заглавията пишеше, че има дебютант в състава и взех решение да ревизира кой е. Оказа се, че става въпрос за мен (смее се). След това се свързаха с мен, дадоха ми програмата и така нататък Всичко обаче стана много ненадейно.

 Иван Минчев сподели на Бабатунде и Руи Педро по какъв начин се вкарват красиви голове
Иван Минчев сподели на Бабатунде и Руи Педро по какъв начин се вкарват красиви голове

Футболистът завоюва наградата за най-красив гол на 21-я кръг в Първа лига

Имаше ли предварителни диалози сред теб и господин Хубчев? Наблюдавал ли те е селекционерът по време на мачовете на Славия?

- Не, не съм разговарял нито с господин Хубчев, нито с някой от треньорския щаб. Тепърва ми следва да се срещна както с тях, по този начин и с останалите в тима.

Какви са упованията ти за контролата със Саудитска Арабия?

- Не съм доста осведомен с техния тим. Знам, че са се класирали непосредствено за Световното състезание в Русия следващата година, а това приказва задоволително единствено за себе си. Очевидно са сериозен тим, тъй че не трябва да има подценяване, без значение че е другарска среща.

 Снимка 281205
Източник:

Очакваш ли да направиш дебют в тази инспекция?

- Надявам се.

Славия е единствено на 6 точки разлика от Топ 6. Какво да чакаме от тима до края на сегашния сезон?

- Започнахме да печелим повече точки, тъй че се надявам да продължим в същия дух и това да докара до положителни резултати. Какво тъкмо ще се случи обаче до края на сезона, занапред следва да разберем. Не мога да се наемам с прогнози. Винаги желаеме да се представяме на най-хубавото равнище.

Бях прелестно сюрпризиран от решението на господин Хубчев

В последните две турнирни срещи не успявате да достигнете до победа, а в идващия кръг посещение на Ботев в Пловдив. В първия дуел посред ви за сезона, " канарчетата " завоюваха с 3:2... Мислиш ли, че този път ще покажете друго лице и ще си тръгнете с трите точки?

- В последните няколко мача бяхме доста добре подредени в отбрана, само че ни липсваше шансът при гола. Дано в мача с Ботев това се промени и да отбележим повече голове от тях.

Има ли сложени цели пред Славия?

- На този стадий нямаме сложени цели. Във всеки един мач излизаме, с цел да печелим точки и да вървим нагоре.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР