Халфът на Септември Борис Галчев обяви Левски за слаб отбор.

...
Халфът на Септември Борис Галчев обяви Левски за слаб отбор.
Коментари Харесай

Галчев: Левски е слаб отбор, не виждам разлика между Делио Роси и Стамен Белчев

Халфът на Септември Борис Галчев разгласи Левски за слаб тим. Бившият халф на ЦСКА и ЦСКА-София направи това в изявление за телевизия BIT.

“За мен Левски са слаб тим. Не желая да ги разясня, тъй като няма да им стане прелестно. Но в случай че някой българин беше треньор, няма значение дали е Митов или някой различен, щеше да бъде разпънат на кръст след мачовете с Гълъбово и с Берое. Ние българите сме малко чуждопоклонници. Не виждам разлика сред Делио Роси и Стамен Белчев. Белчев си прави добре работата, почитат го “, сподели Борис Галчев.
Относно това кое е ЦСКА и кое не е, Галчев сподели, че има мнение по въпроса, само че не желае да разяснява, обръщайки се към публицистите те да дискутират тези въпроси. Все отново полузащитникът пожела триумф на ЦСКА-София и се надява той да стане първенец.

" Искам ЦСКА да стане първенец. Те го заслужават, най-много почитателите. Там изкарах значим интервал за мен като човек. Това е огромен клуб. Има трептене у мен, когато приказвам за ЦСКА. Какви връзки да имаме с Гриша Ганчев? Не поддържаме връзка след разтрогването на контракта, не са тъкмо по този начин нещата, както се изкараха по медиите. Повече беше надувка на медиите.

ЦСКА има доста богата история, аз не съм постигнал кой знае какви триумфи с тима - две купи и суперкупа. Има хора, които са дали живота си за клуба, аз съм една дребна парченце от историята ", съобщи Галчев, който добави следното на въпрос за двете ЦСКА:

" Имам мнение за протичащото се, само че не желая да разясня. Коментирайте вие. Едните купиха емблемата. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР